Rychlá večeře pro celou rodinu. Obzvláště pokud mají Vaše děti v oblibě těstoviny, špagety.
Pro 4 osoby budete potřebovat
Uvařte těstoviny podle návodu, sceďte, propláchněte studenou vodou a nechejte odkapat. Spařte oříšky horkou vodou a na suché pánvi je krátce opražte. Nakrájejte si cibuli na měsíčky, žampiony na menší kousky, fazolky asi na 4 cm dlouhé kousky a zelí nakrouhejte na hrubší segmenty. Salát natrhejte zvlášť do misky
Na pánvi rozehřejte olej a restujte cibuli, přidejte žampiony a fazolky, osolte, případně přidejte špetku chilli, restujte 2 minuty, přidejte zelí, zarestujte, podlijte trochou vody a 4 minuty nechejte produsit – aby se voda vypařila (nemusí být ani přikryté pokličkou). Pokud máte zeleninu raději měkčí, nechejte i déle. Zakápněte trochou citronu a posypte čerstvou petrželkou. Vmíchejte rýžové nudle. Pokud by se Vám lepily, stačí přilít trošičku vody, pustí se a krásně se promíchají se zbylou směsí). Na talířku nebo v miskách servírujte s natrhaným salátem a kešu oříšky.
Jídlo připravíte i s masem, rybou či fazolemi.