Maso máme rádi, jen ho nejíme každý den. Dneska přišla řada na krůtí nudličky. V lednici čekalo čínské zelí – neboli pak choi a dokonce jsme doma měla kokosové mléko. Oběd byl hotový za půl hodinky.
Suroviny:
krůtí prso – na nudličky
pak choi čínské zelí (v Lidlu většinou koupíte)
kari pasta nebo koření
cibule (šalotka)
kokosové mléko
Krůtí prso nakrájíme na nudličky a na olivovém oleji zatáhneme na pánvi, ihned přidáme cibuli a společně restujeme, osolíme a přidáme kari koření (2 rovné lžičky) a necháme zavadnout na větší kousky pokrájené pak choi. Nakonec jsem zjemnila půlkou plechovky kokosového mléka. Podávali jsme s jasmínovou rýží. Dala si s námi i 16-ti měsíční dcera. Obě děti si přidávaly:-)